Tina

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Tilstøtende rom : Skal male alle rom

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Hvit Kjøkkeninnredning, skal ikke være overskap. En stav lys eik(hvitpigmentert) på gulv. Lys grå fliser i gang og på wc

Tak : Hvit, skal males

Hei, vi pusser opp et hus og skal male alle rom. Har sett på washed linen eller lys antikkgrå i stue, men ønsker en kontrastvegg i en blåfarge. Kjøkkenet har vi tenkt på grønn, men synes det er vanskelig å finne rett grønnfarge fordi de endrer seg mye med lyset. Er derfor usikker der. På gjestetoalett har vi tenkt på linblå og på soverom st pauls blue. Kjøkken /stue er 65 m2. Stue har store vinduer mot øst og sør. På kjøkkenet er det vindu mot sør og vest. Soverom har vindu mot øst og toalett mot vest. Legger ved tegning ( soverom og bad er ikke med på tegningen. Har du noen gode fargeråd til oss? ( vi har ikke kjøpt møbler ennå, de kan derfor tilpasses veggfarge.

2020-01-23 12:06:36

Fargerådgiver svarer:

Hei Tina, jeg vil foreslå at du vurderer  LADY 10679 Washed Linen eller  LADY 8470 Smooth White som lys grunntone,  LADY 7628 Treasure på kjøkkenet og  LADY 5180 Oslo på en vegg i stuen. Disse fargene er tøffe i en palett med  LADY 5249 Linblå og  LADY 5030 St. Pauls Blue. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun