Monica

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Listefritt, men bomull på dører

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Lysegrå sofa, helt sort kjøkken, eikegulv

Hei! Vi skal bygge hus og det er det er en ganske stor jobb å finne farger til mange rom. De fargene jeg har tenkt på er Soverom: st Pauls blue Soverom:exhale eller minty breeze Stue/kjøkken: evening green eller soft teal. Åpen stue og kjøkkenløsning. Kjøkkenskapet og benkeplate er sort. Gang/loftstue: organic red og senses. Lurer litt på om senses vil oppleves veldig rosa? Kunne den eventuelt byttes ut med en annen farge som passer til organic red og ikke blir for mørk? Hva med soothing beige? Vil rommene harmonere med hverandre så man får en opplevelse av sammenheng?

2020-01-23 13:50:37

Fargerådgiver svarer:

Hei Monica, uten å kjenne til gulv, møbler og lysforhold er det vanskelig for oss å gi gode råd, men vi kan gjerne foreslå en fargepalett som fungerer til  LADY 1453 Bomull. Se på  LADY 10679 Washed Linen,  LADY 20120 Organic Red,  LADY 7163 Minty Breeze,  LADY 5030 St. Pauls Blue og  LADY 6352 Evening Green

 LADY 7163 Minty Breeze og  LADY 6352 Evening Green kan dra seg kjølige mot  LADY 1453 Bomull, men det kan også fungerer - og i og med det er listefritt, og dette er farger du trives med, synes jeg absolutt du bør vurderer disse fargene hos deg :) 

(  LADY 6350 Soft Teal og  LADY 7637 Exhale vil dra seg kjølige, og bør unngår, i møte med  LADY 1453 Bomull. Og JA,  LADY 2024 Senses vil oppleves gyllen rosa. Den er svært vakker, men ønsker du ikke ett rosa uttrykk er  LADY 10679 Washed Linen ett godt valg i kombinasjon med  LADY 20120 Organic Red ;))

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt (glans 01/02) eller  LADY Balance matt (glans 05). Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang. Alle disse er til slettvegg / tapet. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank. Slette tak og taklister males med  LADY Perfection

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun