Oslo

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Fabrikk på vegg og matrix på gulv

Hei Jeg skal male soverom i fagen Oslo. Den ene veggen er allerede malt i sjøsmaragd, og skal derfor ikke males. Det jeg trenger tips til er gulvfarge og en korall farge til nattbord.

13/02/2020 19:41:05

Jotun LADY svarer:

Sammen med  LADY 5180 Oslo og  LADY 6084 Sjøsmargd er gulv i  LADY 10429 Diskret lekkert, vil du ha lysere gulv så se på  LADY 0553 Ascott. Ønsker du en litt leken koralltone så se på  LADY 2456 Punch eventuelt den lysere  LADY 2602 Butterfly :-) Vil du tone det enda litt ned så er  LADY 2992 Delightful Pink lekker :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank. Gulv maler du med TreStjerner Gulvmaling. 

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og god helg. :-)


14/02/2020 10:11:27
Go to top