IB

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Hvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvitoljet eik

Tak: Hvit

Hei Vi skal til å male om stuen vår, som i dag er eggeskall-hvitt. Vi har en stor stue, typ 40-50 kvm, og den er vinklet. Det er store vinduer i begge endene så vi har godt med dagslys inn. Stuen blir brukt til spisestue i ene delen og sofagruppe i andre delen. I den delen av stuen hvor sofaen står så er det fri takhøyde opp til loftet, så det er et luftig rom. Vi har akkurat kjøpt ny sofa i en skandinavisk stil med trebein i hvitoljet eik og stoffet er i en delikat lys blå farge. Av ytterligere møbler så går det i hvitoljet eik. På veggene ønsker vi mer farger enn hva vi har i dag, men likevell at det skal være delikat og en rolig atmosfære, gjerne i en skandinavisk stil. Gulvet er dessverre i ekte parkett , med den standard gule parkettfargen. Vi har ingen planer om å endre gulvet da det er i for bra stand til å skulle byttes ut. Hvilke farger bør vi gå for på veggene?

13/02/2020 23:36:23

Jotun LADY svarer:

Hei :) Jeg ser for meg en lekker dempet grønntone i spisestuen og på tapetveggen i "sofa-kroken"- se på   LADY 8252 Green Harmony til disse veggene, mens panelveggene males i  LADY 10679 Washed Linen eller  LADY 8470 Smooth White. Ønsker du lysere farger kan du velge  LADY 8302 Laurbær på tapetveggene og en lys beige tone som  LADY 1931 Kokos eller  LADY 10678 Space på panelen. Er du mer glad i blått - se på  LADY 4477 Deco Blue til tapetveggene og  LADY 8470 Smooth White på panelveggen. Du kan også gjøre motsatt - hva med  LADY 4477 Deco Blue på panelveggene en beige tone som  LADY 12075 Soothing Beige på tapetveggen?

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


14/02/2020 11:03:32
Go to top