Ida

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Treasure, Blåis

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Bomull, mørk grå sofa, Hvitoljet eik på gulv og spisebord, noe 60-tallsmøbler i lakket/beiset treverk.

Tak: Klassisk hvit

Hei! Jeg skal male stue og trappeganger i nye farger, har gått lei av hvitt. Stua ble delvis malt med Senses, men denne er jeg ikke helt overbevist om, så planen om å male gangene i Soft skin for å harmonere med denne tror jeg at jeg dropper. Tilstøtende rom: Yttergang i Treasure og kjøkken i blåis. Dører og lister i Bomull. Hva tror du vil passe? Jeg har tenkt på å male stua i Laurbær og Hvitlyng, og trappegangene mulig i Duft, men er veldig usikker. Har også vurdert Antique green, men er redd den blir vel mørk. Jeg ønsker å beholde den rosa blomstrete tapeten i trappegang og den grå tapeten i stua. Jeg håper du har noen gode ideer til meg, og ser at det er mulig å finne farger som vil gi oss en vakker palett sammen med det vi allerede har! På bildene ses gangene som er malt i chi per nå. Trappa er malt i en nøytral lys grå, med mørkere grå gummifliser. Med vennlig hilsen Ida

14/02/2020 00:15:13

Jotun LADY svarer:

Hei Ida, jeg vil foreslå at du vurderer  LADY 8302 Laurbær på stueveggen og  LADY 8281 Pale Linden i gangen.  LADY 2168 Duft er dessverre ingen god kombinasjon til  LADY 1453 Bomull. Ønsker du en rosatone i gangen vil jeg foreslå at du vurderer  LADY 2782 Deco Pink. Velger du  LADY 2782 Deco Pink i gangen kan jeg foreslå  LADY 8478 Pale Green i stuen. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)
14/02/2020 11:17:05
Go to top