GSR

Kategorier:

Vinduer : Egghvit

Dør : Egghvit(terrasse)/teak(hoveddør)

Grunnmur : Hvit

Hei. Vi er et borettslag med 8 rekkehusleiligheter. De skal nå males. Ønsker fargeforslag. Gjerne grått.Enten 1 eller som idag 2kontrastfarger. Dører og vinduer er i egghvit. GryS

2020-02-18 09:45:56

Kommentar

Ble gjort et feilinnkjøo når leveggene ble malt.Det var fargen tåkedis. Den gir et lilla skjær. Prøver å forhindre at denne fargen blir brukt på hele bygninsmassen. Husene rundt er stort sett malt i hvite,rød el.varme gråfarger.Nabohuset har en gråfarge m/ grønnskjær. Mye grønt rundt huset.bøkeskog.

18/02/2020 10:11:03

Kommentar

Ønsker verken grønnskjær el. Blålillaskjær men nøytral grå.

18/02/2020 10:14:26

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Folk har svært ulik oppfatning av hva som oppleves som "naturlig grått", derfor er det ingen klar farge som peker seg ut som den ene perfekte gråtonen - men det vi kan være helt enige om er at rene, nøytrale gråtoner som  JOTUN 9930 Tåkedis vil få ett blålig nærmest litt lilla preg i kjølig dagslys. Jeg vil foreslå at dere vurderer  JOTUN 0394 Varmgrå. Denne fargen er flott til  JOTUN 1376 Frostrøyk og/eller  JOTUN 1434 Labrador som staffasje, og  JOTUN 1376 Frostrøyk eller  JOTUN MUR 1491 Slipesten på grunnmur. 

Se også på  JOTUN 1378 Kontur. En varm grå farge. En svært populær gråfarge som oppleves som ren i tonen utendørs, (slik jeg ser det ;)) Se den gjerne kombinert med  JOTUN 1376 Frostrøyk og/eller  JOTUN 1899 Front på staffasje og  JOTUN 1376 Frostrøyk eller  JOTUN 1462 Grå Skifer på grunnmur. Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)




Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun