Bård Slinde

Kategorier:

Hei. Vi har kjøpt et gammelt, hvitt hus fra 1939, men ønsker å gjøre det litt nytt. Vi tenker å ha det svart med hvite karmer og grunnmur, og vi har blitt anbefalt av maler å bruke Jotun Ultimat. - Hvilke svart- og hvitfarger anbefaler du? - Hva anbefaler du for dør/garasjeport? (Vi tenker i utgp. disse svarte med hvite karmer.) - Kan alle dører i tre males på samme måte som husveggen? - Har du mulighet til å sende oss bilder for hvordan du tenker dette skal se ut?

2020-02-23 15:36:29

Fargerådgiver svarer:

Hei Bård jeg tror absolutt at  JOTUN 9938 Dempet Sort eller  JOTUN 0734 Brunsvart kan bli lekkert. På muren ville jeg valgt  JOTUN DryTech Murmaling  i  JOTUN 1462 Grå SkiferDu kan gjerne velge  DRYGOLIN Ultimat eventuelt  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  OPTIMAL. Føler du deg usikker på riktig produkt valg så ta gjerne en prat med våre eksperter på Teknisk Service, du treffer dem på: jotun.no/chat eller 33 45 75 30.

Vi har ikke tid til å fargelegge bildene dine, men du han fargelegge våre eller egen bilder i JOTUN COLOUR DESIGN. Du kan gjerne også ta en titt her på blogg innlegg med mørke hus :-) 

https://uteinspirasjon.jotun.no/jotun-9938-dempet-sort/

https://uteinspirasjon.jotun.no/et-nymalt-utseende-som-varer/


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei. Takk for svar. Jeg hadde noen andre spørsmål også som du ikke svarte på. Kunne du svare på alle spørsmålene i samme svar, er du snill? Jeg vet ikke om du tenker hvite karmer, eller grå. Hvilken hvit, evt? Hva med garasjedør og ytterdør? Jeg limer inn orginalforespørsel igjen under: Hei. Vi har kjøpt et gammelt, hvitt hus fra 1939, men ønsker å gjøre det litt nytt. Vi tenker å ha det svart med hvite karmer og grunnmur, og vi har blitt anbefalt av maler å bruke Jotun Ultimat. - Hvilke svart- og hvitfarger anbefaler du? - Hva anbefaler du for dør/garasjeport? (Vi tenker i utgp. disse svarte med hvite karmer.) - Kan alle dører i tre males på samme måte som husveggen? - Har du mulighet til å sende oss bilder for hvordan du tenker dette skal se ut?

24/02/2020 14:47:54

Fargerådgiver svarer:

Hei Bård alle hvittoner er fint til de mørke jeg nevnte. Jeg kommenterte ikke hvittonen fordi jeg trodde at hvitt var bestemt. Gråtonen jeg nevnte var med tanke på muren. Ulike leverandører har ulike hvittoner som standard,  jeg ville valgt den hvittonen du tror passer best til det du skal ha av farger inne for  LADY 9938 Dempet Sort og  JOTUN 0734 Brunsvart er fine til både  LADY 9918 Klassisk Hvit,  LADY 1001 Egghvit og  LADY 1453 Bomull. Mange leverandører av dører og vinduer har også RAL farger som standard og da er 9010 ( tilnærmet lik  LADY 1001 Egghvitog 1916 (tilnærmet lik  LADY 9918 Klassisk Hvit

Garasjeporten ville jeg malt i samme farge som muren slik at den blir litt borte i veggen :-) Dørene du har i dag er trolig i  JOTUN 1453 Bomull slik jeg ser dem, men umulig å si noe sikkert basert på bildene.  Etter min mening kan gjerne inngangsdøren få en farge som gjenspeiler farger dere liker og ønsker velkommen, hvis du vil ha enten sort eller hvit dør ville jeg valgt hvit på en mørk vegg. https://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/video/how-to-paint-door.aspx

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun