JH

Kategorier:

Vinduer : Bomull

Dør : Bomull

Garasjeport : Bomull

Hei. Skal male huset, og trenger hjelp. Har tenkt til å male både panelet og grunnmuren, slik at det blir en helhet, og huset fremstår større. Jeg ser for meg svart/mørkt grått eller mørkt brunt. Men har også tenkt på hvitt.. Huset innvendig er totalrenovert, har funkisstil med slette flater og listeløst. Utvendig skal bare males, men rekkverket på veranda skal byttes ut til liggende spilerekkverk (ned til bakken for å skjule rommet under terrassen) for litt mer moderne utseende. Alle vinduer er nye og er i fargen bomull. Fargetips til hva huset vil kle? Med tanke på at den hvite muren skal bli malt i samme farge..

2020-02-23 20:09:45

Fargerådgiver svarer:

Jeg er usikker på om jeg ville malt muren i samme farge som veggen. :-) 

Jeg tror jeg hos deg ville valgt kledning i  JOTUN 9938 Dempet Sort med liggende spiler/rekkverk i  TREBITT Oljebeis i 0699 Sort og mur i  JOTUN 1462 Grå Skifer :-) Jeg tror at grå mur blir fint mot gråtonen på taket :-) 

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL.

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør.Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun