Monica mørk vikse

Lister/dører/vinduer: Bomull

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Eik

Tak: Bomull

Hei, Mamma skal male om stue og kjøkkenvegger. Åpen løsning. Lys fra to/tre sider. Gulnet eikeparkett på gulv, og eik kjøkken. Ser for oss en lys farge, men gjerne med litt farge i, med gjerne en annen farge på en eller flere vegger. Vi tenkte gjerne en annen farge på kjøkkenveggen med vindu og opp trappen? Men åpen for forslag. Lister er for det meste bomull. I stuen er det også en vedovn hvor pipen er steinlagt i ulike grå nyanser?

24/02/2020 22:28:01

Jotun LADY svarer:

Hei, Monica jeg ser for meg at  LADY 10679 Washed Linen kan bli en god lys tone i disse rommene. Til kjøkkenet ser jeg for meg at  LADY 5249 Linblå,  LADY 5044 Blåis eller  LADY 5490 Serene Blue kan bli lekkert.Hvis moren din trives bedre med litt lunere blågrå toner så se på  LADY 4629 Skyggeblå,  LADY 4618 Kveldshimmel og  LADY 4638 Byge. Grønt er også lekkert til eik, hva med  LADY 8469 Green Leaf,  LADY 8252 Green Harmony eller  LADY 7629 Antique Green ? 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


25/02/2020 13:34:51
Go to top