Elisabeth

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Listfritt. Maler ned en teipbredde fra tak med fargen bomull

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Kjøkkenfronter fra Epoq med fargen lakris

Tak: Bomull

Holder på med nytt kjøkken. Vi har gipset og skal til med maling. På kjøkkenet har vi en vegg uten veggskap og ønsker en "kontrastvegg" på denne veggen. Kjøkkenet skal være svart og ønsker derfor ikke en farge som blir for mørk. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stue. Har tenkt på courious mind på kontrastveggen, samt tidløs på resterende vegg på kjøkken og inn i stue. Hvordan går dette sammen og har du noen andre forslag?

24/02/2020 23:52:27

Jotun LADY svarer:

Hei, Elisabeth  LADY 11174 Curious Mind er helt nydelig sammen med  LADY 1024 Tidløs og sorte kjøkkenfronter så fra meg blir det tommel opp. Du kan jo også vurdere  LADY 11174 Curious Mind som hovedfarge og fondvegg i  LADY 1462 Grå Skifer,  LADY 20142 Daydream,  LADY 11175 Adventure eller  LADY 8546 Local Green :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


25/02/2020 13:39:44
Go to top