Jannicke B

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Hei, Vi skal male en nyrestaurert entre og gang. De henger sammen og det er åpent mellom dem. I entreen skal det være garderobe i eik og lyst grått flisgulv. Gangen har lyspigmentert eieparkett. Vi har lyst på litt farge, men fortsatt lyst og innbydende. Dette er en underetasje, så det er svært lite dagslys. Vi har tenkt på disse fargene. Entre: Frihet. Gang: Comfort grey. Dør og vinduskarmer: Klassisk hvit. Høres dette ut som en fin kombinasjon, eller har dere andre forslag? Jeg legger ved et bilde av gulvflisen. På forhånd takk for hjelpen!

25/02/2020 08:32:11

Jotun LADY svarer:

Hei, Jannicke jeg tror at  LADY 12078 Comfort Grey eller den litt lysere  LADY 12077 Sheer Grey blir helt nydelig til flisene.  LADY 5167 Frihet blir helt lys blå ikke feil men etter min mening er  LADY 5081 Fabrikk som også er en kjølig gråblå tøffere sammen med  LADY 12078 Comfort Grey og/eller  LADY 12077 Sheer Grey

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)25/02/2020 13:52:03
Go to top