Joakim

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Warm Blush

Møbler/kjøkkenfronter etc.: S 0502-Y05R

Tak: Hvit

Hei. Vi har nylig pusset opp vår smale gang med fargen warm blush (matt) og ferdigmalte lister i bomull, og en knaggrekke i ubehandlet furu. Det ble veldig fint! Når man kommer inn i gangen er det åpning mot kjøkkenet til venstre. Vi ønsker å male kjøkkenveggene i en mørk/dyp/varm grønnfarge, og trenger da tips til hvilken farge det kan være (og malingstype/glans)? Det er ikke så store veggarealer, ettersom det meste går med til skap, vindu, og åpning mot gangen. Kjøkkeninnredningen er IKEA Ståt, tror det er S 0502-Y05R. Listene på kjøkkenet er også i bomull. Benkeplata er i noe som ser ut som oljet furu. Mellom benkeplata og overskap er det fliser som vi også tenker å male, så dersom du har tips her også blir vi glade :)

25/02/2020 11:48:07

Jotun LADY svarer:

Hei Joakim uten bilder er det ikke så lett å gi fargeråd, men hva med dype litt dempede grønntoner som  LADY 8304 Timian eller  LADY 8422 Green Marble de er lekre vegg i vegg med  LADY 2856 Warm Blush og nydelig til varmhvitt kjøkken :-) Flis i samme farge som veggen bare litt blankere kan være lekkert.

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Flis og detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


25/02/2020 14:05:02

Joakim Nilsen:

Hei igjen og takk for råd. Kanskje skal vi ikke binde oss så mye til grønt. Det viktige for oss er å skape en helhet mellom kjøkken, gang og stue, ettersom disse rommene henger sammen. Det første alternativet er da å beholde warm blush i gangen, og male stue og kjøkken i vegger som passer. Det andre alternativet er å male alt, hvor vi da blir friere, og det viktigste blir da hvordan vi skaper helhet mellom rommene. Jeg legger ved bilder som viser rommene våres. Ps, sola står opp på kjøkkensiden og går ned utenfor stua. Gulvene er lys eik. Takk for tips. Joakim Trodde jeg kunne sende mer enn tre bilder.

05/03/2020 16:53:20

Jotun LADY svarer:

Hei Joakim, jeg ser absolutt for meg at grønt vil bli lekkert hos deg! Ønsker du en lysere grønntone enn de vi snakket om sist kan vi foreslå  LADY 8252 Green Harmony eller  LADY 8469 Green LeafVelger du en av disse kan vi foreslå en mer "nøytral greige" som  LADY 10679 Washed Linen i stuen. Ønsker du ikke grønt inn i paletten kan jeg foreslå at du vurderer å beholde  LADY 2856 Warm Blush (som jeg synes er svært flott hos deg) og at du velger  LADY 10679 Washed Linen og  LADY 0394 Varmgrå til stue/ kjøkken. 

Lykke til og god helg!


06/03/2020 09:10:06
Go to top