LT

Kategorier:

Hei, Jeg skal have malet et baby drenge værelse. Rummet er ca 12 kvadratmeter med lyst ege gulv vasket i sæbe med hvidt pigment. Der er ikke vinduer i rummet, men en fransk dør i klassisk hvid, ud til terrassen - hvilket betyder der ikke er så meget dagslys ind i rummet. Døren ind til rummet er også klassisk hvid. Hvilke farve kan i anbefale til vægge og lister? Jeg tænker i det blålige eller blå/grå nuancer.

2020-03-24 11:50:50

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Vi hjelper deg gjerne, men uten bilder er det vanskelig for oss å mene så mye. Gulv og møbler, samt veggfarger i tilstøtende rom blir avgjørende for fargevalget. Vi kan allikevel foreslå at du vurderer  LADY 5081 Fabrikk,  LADY 5452 Nordic Breeze,  LADY 5200 Dusky Blue eller  LADY 5249 Linblå

Med SENS blir fargene like fine på panel som på slette vegger. SENS er et 3i1 produkt. Det betyr at produktet kan brukes både på vegg, panelvegger og paneltak, samt listverk. Smart, ikke sant? Bruk gjerne  SENS 3i1 Vegg/panel/list 07 på veggene, og  SENS 3i1 Vegg/Panel/List 30 på listverk i rommet. Det skaper stilige kontraster i lekent barnerom.

Ha en fin dag :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun