Betina

Kategorier:

Hei Vi ønsker å farge huset i nye/andre farger og har funnet et hus med fargen vi ønsker eller liknende. vi ønsker det gråt med hvite/lyse rammer. har dere mulighet for å hjelpe med fargevalg? de 2 første er vårt hus, det siste er huset hvor vi liker fargene. mvh Betina

2020-03-24 12:20:38

Fargerådgiver svarer:

Hei Betina, det er alltid litt skummelt å tippe på hvilken veggfarge det er på digitale bilder da fargen kan varierer fra "skjerm til skjerm", men slik jeg ser det minner fargen meg om en dyp nøytral grå som  JOTUN 9937 Aske eller  JOTUN 9920 Askesort. I tillegg til disse vil jeg foreslå at du vurderer varmere gråtoner som  JOTUN 1899 Front og  LADY 1434 Elegant. Det er lurt å lage oppstrøk med  JOTUN Fargeprøve Eksteriør før du bestemmer deg ;)

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. 

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. 

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)


 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun