Vidar

Kategorier:

Vinduer : Bomull

Dør : Bomull

Hei, Vårt hus er opprinnelig fargen graphit 6405 R78B 4172. Har byttet dører som har standard Bomull. Lurer på om vi kan fortsette med Graphit eller om man bør velge noe annet som eventuelt passer bedre? Vi synes huset passer fint i denne fargen, men en nyanse mørkere hadde ikke gjort noe. Testet med 1434 labrador, men denne falt ikke helt i smak.

2020-03-24 21:29:26

Fargerådgiver svarer:

Hei Vidar  JOTUN 1453 Bomull kan bli litt "gulere" mot  JOTUN 4172 Graphit men samtidig snakker vi utendørs hvor fargene blir utsatt for et litt kjøligere lys og kontrasten er så stor at jeg tror det går fint.

Vi har ingen som er bare litt mørkere og like, men du kan se på RAL 7016, den er ganske mye mørkere men det er en tøff grå-blå tone :-) Se gjerne også på  LADY 9925 Bergknatt og  JOTUN 9937 Aske de er ikke blå, men ute i kjølig lys blir de ganske kjølig, så mulig du liker disse bedre enn  JOTUN 1434 Labrador. :-) 

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og DørDette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Mur maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Føl oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon utover våren :-)

Vi ønsker deg lykke til. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun