May-Linn

Lister/dører/vinduer: Bommul/eggehvit

Tilstøtende rom: Velvet

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Klassisk hvit

Tak: Klassisk hvit

Hei. Vi har stue og kjøkken i et. Nå har kjøkken fått fargen Velvet og jeg ønsker egentlig en mørk grønnfarge til stuen. Men er usikker på hvilken. Jeg ønsker at det skal føles lunt og behagelig. Spisestuebordet er i gulnet eik med hvite «bøttestoler» til, og resten av møblementet er hvitt unntatt sofaen som er i en slags spettet grå/brun farve. Gulvet er av lyst enstavs Berry Alloc. For øvrig en del lyse tredetaljer/ og lys kurv. Masse grønne planter. Og store vinduer på alle vegger.

25/03/2020 17:50:50

Jotun LADY svarer:

Hei May-Linn. Jeg vil foreslå at du vurderer  LADY 8494 Organic Green og den noe kjøligere/mindre gyldne  LADY 7613 Northern Mystic. Se også på  LADY 8422 Green Marble og  LADY 8304 Timian :)

Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)26/03/2020 13:43:45
Go to top