Silke

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Hei. Passer disse fargene samen? Alle lister og paneler er klassisk hvit i leiligheten. Veggene skal være hvit komfort i 2 soverom og washed linen i stue og spiserom. Passer det eller har dere andre forslag? Takk. Mvh.

25/03/2020 17:58:25

Jotun LADY svarer:

Hei, jeg ser at du har to innlegg hos oss. Jeg gir ett felles svar her slik at vi holder dialogen samlet i en tråd :) 

Med  JOTUN 9918 Klassisk Hvit på detaljene vil jeg foreslå at du kombinerer   LADY 10679 Washed Linen med  LADY 1928 Sommersne eller   JOTUN 1376 Frostrøyk. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg.

 Jeg opplever at  LADY 10341 Kalk vipper rødlig i møte med  LADY 10679 Washed Linen

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. 

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


26/03/2020 14:30:53
Go to top