Stine

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Industrial blue

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Helt sort med trestruktur.

Tak: 02 hvit base helmatt Harmoni

Hei. Jeg har svart kjøkken med hvite fliser og eikebenk. Jeg synes det er litt kaldt og sterilt og lurer på å male veggen rosa? Nå er veggen malt 5081 fabrikk, samme som gulvet. Tilstøtende rom er malt i 5455 industrial blue. Tenkte på 2992 delightful pink eller å gå mørkere, 2856 warm blush på veggen?Hvilke farger kan myke opp kjøkkenet?Kunne jeg ha malt taket også kanskje? Takk for gode råd!

25/03/2020 18:03:16

Jotun LADY svarer:

Hei Stine, jeg vil foreslå at du vurderer vakre  LADY 20055 Dusty Rose til veggene her. Jeg synes denne rosafargen er spesielt flott i møte med kjølige grå og gråblå toner. Se også på den lysere  LADY 20054 Silky Pink og mørkere  LADY 2727 Red Maple, samt vår nye  LADY 20142 Daydream:) Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg.

Om du skal male taket også er det vanskelig for oss å mene noe om uten å kjenne til overgangen til neste rom. Er dette ett rom for seg selv, eller er det åpen løsning til stuen? De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. 

  Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


26/03/2020 14:08:32
Go to top