Håkon Ingvar Gerhardsen

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Hei. Ønsker å male veggene i stue og gang grå. Har malt en stuevegg i Bergknatt 9925 / S7000-N, og ønsker å male øvrige vegger og pipe i en lys gråtone. Gulnet eikeparkett på gulv. Tak, dører og vinduer i ubehandlet furu/gran som nå er kraftig lysnet med 2 strøk panelhvit.

25/03/2020 18:37:50

Jotun LADY svarer:

Hei :) Gråtoner i lysere nyanser fra den samme kjølige nøytrale gråskalaen som  LADY 9925 Bergknatt har en tendens til å vippe blålige og ekstra kjølige i møte med gyldne gulv. Uten bilder er det vanskelig for oss å mene så mye, men jeg vil foreslå at du vurdere varmere/greige toner som  LADY 1928 Sommersne,  LADY 12077 Sheer Grey,  LADY 12078 Comfort Grey,  LADY 0553 Ascott,  LADY 10679 Washed Linen og  LADY 8470 Smooth White. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)26/03/2020 14:16:33
Go to top