Hussain

Kategorier:

Hei. Vi har kjøpt oss en stor prosjektert leilighet og jeg har lyst å male entreen (Vegger og lister) i en varm grå farge, det vil være sorte detaljer som garderobe, konsollbord i entreen. Ser for meg en lux stil i hele leiligheten. Noen forslag til gråfarge? Videre har vi åpent kjøkken og stue løsning, og her vil jeg også male vegger og lister i en farge. Har hvite under og overskap med sorte hvitevarer. Forslag? Har du noen forslag til farge på master bedroom? Ser for meg noe i beige, liker godt Marrakech, men kanskje noe bittelitt lysere? Ønsker en rød tråd i hele leiligheten, men med valg av flere farger. Det skal ikke være grønne eller røde undertoner, har hatt minty breeze, Serene Blue og Dempet sort, ønsker noe annet nå. Er heller ikke glad i rosa/peach farger som warm blush osv. Ser for meg en moderne leilighet med store vinduer og gardiner fra tak til gulv i alle rom og ønsker en hotell følelse. Ønsker tidløse farger. Har sett litt på Diskré,

2020-03-25 19:03:07

Fargerådgiver svarer:

Hei, Hussain hva med  LADY 12076 Modern Beige på soverommet den er litt lysere enn  LADY 1623 Marrakesh. Vil du ellers i leiligheten ha rent grått uten at de blir kjølig så se på  LADY 1622 Refleksjon eller  LADY 1928 Sommersne sammen med  LADY 1269 Demring,  JOTUN 1378 Kontur og  JOTUN 9937 Aske eller  JOTUN 9920 Askesort. Flere av disse er eksteriørfarger, men de kan blandes i våre interiørprodukter også :-) Alt av hvite detaljer bør males i  LADY 9918 Klassisk Hvit til disse gråtonene :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Jeg er på jakt etter en gråfarge til åpen stue og kjøkken, samt entre. Det må være en klassisk gråfarge som kan passe til matt sort dør og sort interiør og gardiner. Litt hotell følelse/klassisk villa Frogner stil.

06/04/2020 22:43:23

Fargerådgiver svarer:

De fleste gråtoner er fine til sort, men gulvet er avgjørende ? Send meg link med bilde av gulvet og bilder av leiligheten så er det enklere å hjelpe deg.....for du likte ingen av de grå jeg anbefalte sist eller ?

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Vedlegger bilder av tilsvarende leilighet. Og noen inspirasjonsbilder. Jeg vil ikke ha det for grått og ikke for gult heller.. kan du se litt på det siste bilde av entreen, det er den stilen jeg har sett for meg.

07/04/2020 15:03:46

Svar:

Hvis du ikke fikk bildene så er finnkoden:92959981 Kunne også ha tenkt meg råd til farger til barnerom. Hvilken farger er på topp for tiden? Ønskelig med farger for begge kjønn.

07/04/2020 15:06:34

Fargerådgiver svarer:

Jeg opplever at gangen er nøytral litt kjølig i tonen, dette uttrykket får du med gråtoner som  LADY 9913 Matrix,  LADY 9925 Bergknatt,  LADY 9937 Aske,  JOTUN 9920 Askesort. For at hvittone i lyse/hvite rom ikke skal bli for kjølig vil jeg anbefale deg å kombinere disse grå med  LADY 1622 Refleksjon og/eller  LADY 1928 Sommersne. Hva med barnerom i  LADY 7637 Exhale og  LADY 10580 Soft Skin :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank. 

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og god påske. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for tips! Hva syns du om grå harmoni? Hvordan er den fargen i forhold til gulvet jeg sendte bildet av? Kan du sende fargeprøver i posten? Er litt redd for å bevege meg ute i butikkene pga korona.. Jeg har også tenkt på Soft skin! Skal male jenterommet i to ulike farger og ønsker noe lysere til Soft skin. Tenkt at det skal være soft skin på nederste delen av veggene og en litt lysere nøytral(kanskje?) farge på øvre delen av veggene.

07/04/2020 16:00:26

Fargerådgiver svarer:

 LADY 1032 Grå Harmoni er lekker - en grå mellomtone, med et hint av gult i undertonen. Ren og lekker i uttrykket og passer sammen med hvite detaljer i  LADY 1624 Letthet,  LADY 1001 Egghvit og  LADY 1453 Bomull. Den er også lekker i kombinasjon med  LADY 1024 Tidløs,  LADY 1877 Valmuefrø,  LADY 1462 Grå Skifer og  LADY 1434 Elegant.  LADY 1032 Grå Harmoni er lysere og varmere i tonen en fargen på inspirasjons-bilde du sendte. Vi sender ikke ut enkeltprøver av farger det får du hos din lokale Jotun forhandler, men fargekart kan du bestille her: https://fargekart.jotun.no/. 

 LADY 10580 Soft Skin er lekker i kombinasjon med de lyse jeg nevnte sist  LADY 1928 Sommersne og  LADY 1622 Refleksjon men den er også fin sammen med  LADY 1024 Tidløs eller  LADY 1624 Letthet hvis du velger den litt lunere grå paletten.

Vi ønsker deg god påske  :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun