Hussain

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Hei. Vi har kjøpt oss en stor prosjektert leilighet og jeg har lyst å male entreen (Vegger og lister) i en varm grå farge, det vil være sorte detaljer som garderobe, konsollbord i entreen. Ser for meg en lux stil i hele leiligheten. Noen forslag til gråfarge? Videre har vi åpent kjøkken og stue løsning, og her vil jeg også male vegger og lister i en farge. Har hvite under og overskap med sorte hvitevarer. Forslag? Har du noen forslag til farge på master bedroom? Ser for meg noe i beige, liker godt Marrakech, men kanskje noe bittelitt lysere? Ønsker en rød tråd i hele leiligheten, men med valg av flere farger. Det skal ikke være grønne eller røde undertoner, har hatt minty breeze, Serene Blue og Dempet sort, ønsker noe annet nå. Er heller ikke glad i rosa/peach farger som warm blush osv. Ser for meg en moderne leilighet med store vinduer og gardiner fra tak til gulv i alle rom og ønsker en hotell følelse. Ønsker tidløse farger. Har sett litt på Diskré,

25/03/2020 19:03:07

Jotun LADY svarer:

Hei, Hussain hva med  LADY 12076 Modern Beige på soverommet den er litt lysere enn  LADY 1623 Marrakesh. Vil du ellers i leiligheten ha rent grått uten at de blir kjølig så se på  LADY 1622 Refleksjon eller  LADY 1928 Sommersne sammen med  LADY 1269 Demring,  JOTUN 1378 Kontur og  JOTUN 9937 Aske eller  JOTUN 9920 Askesort. Flere av disse er eksteriørfarger, men de kan blandes i våre interiørprodukter også :-) Alt av hvite detaljer bør males i  LADY 9918 Klassisk Hvit til disse gråtonene :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


26/03/2020 15:11:39
Go to top