Aud

Lister/dører/vinduer: Hvit

Tilstøtende rom: Soft teal

Hei! Vi har en mellomgang som vi nå maler i fargen Soft Teal. Vi ønsker å male et tilstøtende rom i en litt lysere tone. Hva kan du anbefale er fint til soft teal? Vi holder også på å male døra som har vært mellom rommene hvit. Hvilken hvitfarge anbefaler du? Bomull, klassisk hvit? Eller noe annet?

25/03/2020 19:39:27

Jotun LADY svarer:

Hei, Aud sammen med  LADY 6350 Soft Teal er hvite detaljer i  LADY 9918 Klassisk Hvit lekkert. Ønsker du helt lys vegg, men med et lite brekk mot hvite detaljer så se på  LADY 8394 Hvit Poesi eller de litt lunere  LADY 1928 Sommersne og  LADY 8470 Smooth White :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister og dør males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


26/03/2020 15:25:35
Go to top