Christina

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Eggehvit

Tilstøtende rom : Tender green og oslo

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Brun trapp, grå sofa

Tak : Eggehvit?

Hei, vi skal male gangen og loftstuen i samme farge. De er forbundet med en brun trapp. Vi har en fondvegg i loftstuen i farge Oslo, denne skal vi beholde så den nye fargen må matche. På gulvene har vi eikeparkett og skiferfliser i gangen. Vi har malt forskjellige fargeprøver, soft skin, senses, Exhale, antikk grå, ascott og washed linen. Vi har også malt litt med Oslo men vi er redd det blir for mørkt å ha det over alt. Vi ønsker ikke grønt for vi har tender green og Oslo i stuen. Exhale er for lik tender green. Finnes det en gråfarge med grønnskjær? Senses er en fin farge men virker veldig gammelrosa, jeg frykter jeg blir fort lei. Tips?

2020-03-26 12:22:55

Fargerådgiver svarer:

Hei Christine, jeg vil foreslå at du vurderer  LADY 1024 Tidløs og  JOTUN 1391 Lys Antikkgrå samt  LADY 8470 Smooth White. Mange opplever att disse får ett grønnlig preg på veggen. Se også på  LADY 10678 Space Ønsker du en farge annet enn grå/greige/beige vil jeg foreslå   LADY 6350 Soft Teal, den er flott til fargene hos deg, og vil gi en større kontrast til  LADY 6351 Tender Green enn  LADY 7637 Exhale. Se også gjerne på  LADY 5490 Serene Blue. Det er viktig at fargene vurderes mot ytterdøren! Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg.

  Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun