Anne Tove

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Standard bomull

Tilstøtende rom : Sand

Hei! Dere har hjulpet oss flere ganger tidligere, og vi er sååå fornøyde. Nå står stua for tur, og vi trenger noen gode råd. Taket og veggene skal males. Veggene er malt med Lys sand, og den tilstøtende stua malte vi med Sand for et par år siden. Veldig fornøyd med det, men skulle vi fortsette med den fargen, eller har dere noen dristigere ideer? Vi har 6 m takhøyde, så vi tør ikke eksperimentere så veldig ;-). Muren bak ovnen er malt i Marakesh. . Gangen vår har den samme takhøyden, og den malte vi Linblå etter forslag fra dere. Nydelig! Wc og vaskerom er Duggblå, så blåfarger er populært her i huset. Men kanskje ikke denne gangen? På forhånd takk for hjelpen!

2020-03-26 14:47:46

Fargerådgiver svarer:

Hei Anne Tove, jeg har lyst til å foreslå en vakker grønntone som  LADY 8252 Green Harmony,  LADY 8469 Green Leaf,  LADY 8422 Green Marble eller  LADY 8304 Timian, og jeg holder en knapp på den siste! Jeg vil foreslå at du tar en titt på disse vakre fargene i helgen, så skrives vi igjen til uken. Du kan eventuelt kombinere den grønntonen du velger med  LADY 1140 Sand eller  LADY 10678 Space dersom du er redd det blir for mørkt, men med denne takhøyden ville ikke jeg vært redd for å velge en dyp tone. For fargeråd utover dette er det supert med flere bilder slik at vi får ett inntrykk av lysforhold, gulv og møbler i dette rommet :) God helg!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen! Timian ser veldig bra ut :-) Her kommer flere bilder, slik at dere kan se litt mer hvordan lysforholdene er. Takk igjen!

30/03/2020 11:23:39

Fargerådgiver svarer:

Hei Anne Tove, jeg er ikke i tvil ;)  LADY 8304 Timian blir rå-lekker hos deg! Jeg synes så definitivt at du bør teste ut nettopp denne fargen hos deg ;) Ha en fin kveld, og lykke til med fargevalget!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Vi er så fornøyde, og veldig glade for at vi fulgte hode råd fra dere. Legger ved «etter»-bilder, så dere kan se hvor fint det ble😊 Tusen takk!

23/04/2020 10:01:35

Fargerådgiver svarer:

Hei Anne Tove, takk for etter-bilder og hyggelig tilbakemelding, Det gleder ett farge-hjerte! Det ble RÅ-lekkert!! Nyt ettermiddagen ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun