HK

Kategorier:

Hei! Vi holder på å pusse opp et rekkehus, og skal velge farger til to soverom, en stue og et kontor. Rommene ligger i andre etasje, sammen med bad (som for øvrig har store lys grå fliser på gulv og vegg, samt lys blå fliser i fiskebeinsmønster i dusj-/badekarsone og en baderomsservant i eik), og en lys grå gang med inngang til alle rommene. Vi ønsker hjelp til å velge farger på både vegger og tak. På barnesoverommet ser vi for oss lys lys blå vegger og lys lys rosa tak (gjerne lysere og mindre fersken enn Deco Pink), eller vice versa. Eventuelt kan det være kun to blåfarger, eller en lys grønn/mint (for eksempel Exhale sammen med en lys rosa). På hovedsoverommet ønsker vi en mørk blå farge på vegger (kanskje Hule) og et noe mer dempet blått tak (kanskje Byge eller lysere). På stua ønsker vi en mellomblå farge (kanskje Skyggeblå kan være fint) på vegger og enten en mørkere eller lysere blåfarge på tak. På kontoret er ønsket en ganske knall grønn, gjerne en som likner Fargerikes Smaragdgrønn. På kontoret er ønsket å kombinere denne grønnfargen med en rosafarge i taket. Vi ønsker også tips til hvitfarge som kan være fin på lister, dersom vi ikke maler alle listene i de respektive fargene. Jeg legger ved bilder fra barnesoverom, hovedsoverom og kontor slik de så ut før gammel tapet med maling på ble fjernet. Alle rommene er nå helsparklet og klare for å bli malt. Gulvene i alle rom vil slipes matt og hvitpigmenteres. Tusen takk for hjelp!

2020-03-26 15:04:16

Kommentar

Bilder av barnesoverom, hovedsoverom og kontor.

26/03/2020 15:12:51

Kommentar

Bilde av stue.

26/03/2020 15:13:31

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Jeg vil foreslå at du vurderer  LADY 4477 Deco Blue på vegg med  LADY 4618 Kveldshimmel i taket på hoved-soverommet,  LADY 4618 Kveldshimmel i gangen på både vegg og tak, og  LADY 4638 Byge i stuen på både vegg og tak. På barnerommet kan jeg foreslå en kombinasjon av  LADY 4017 Pilasterblå eller  LADY 6351 Tender Green på vegg og  LADY 2588 Myk i taket, mens kontoret males i  LADY 5489 Free Spirit med  LADY 20054 Silky Pink i taket. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun