Lyst til mørkt- 70-tallet- 2020

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Vinduer: Bomull

Dør: Skal ha ny

Garasjeport: Hvit

Grunnmur: Skal male på ny

Vi skal male alt på ny, og legger ny terrasse som også trenger farge. Vil ha en mer moderne farge i mørkt. Ser for meg mørk grå? Og tilhørende farge som matcher å male terrasse og mur. Ønsker hjelp til dette :) Takk :)

20/05/2020 10:15:22

Jotun LADY svarer:

Hva med  JOTUN 1434 Labrador eller  JOTUN 1899 Front med mur i  JOTUN 1462 Grå Skifer og terrasse i 90029 Naturlig Sølvgrå.   JOTUN 0734 Brunsvart r også rå-lekker gjerne med mur i  JOTUN 11130 Shade og terrasse i 90028 Skyggebrun. Ta en titt å se om noen av disse faller i smak :-)

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og DørDette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech MurmalingFølger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Føl oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon utover sommeren.

Vi ønsker deg lykke til. :-)

20/05/2020 15:16:17
Go to top