Linn

Hei, hvilken farge passer til blue river? Har tenkt å ha denne på soverommet, men har lyst på en fondvegg. Dører, list og tak er klassisk hvitt

20/05/2020 15:59:46

Jotun LADY svarer:

Hei, Linn hva med den helt lyse  LADY 5452 Nordic Breeze det er lekkersammen med 4785 Blue River. Jeg har jo ikke bilder av rommet så dette blir jo bare synsing, men alle vegger i samme farge og gjerne også taket gir et rolig uttrykk som er deilig på et soverom, litt hotell følelse :-) Tak i  LADY 5452 Nordic Breeze med mørkere vegger ser jeg også for meg kan bli lekkert :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


21/05/2020 11:50:45
Go to top