IP

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Kjøkkenfronter Helglans hvit, med mørk benk.

Tak: Hvit

Hei! Vi flytter inn i ny leilighet og trenger å male over veggene siden strøkene fra før er litt ujevne. Det er fliser på gulvet i hele leiligheten. Fargene i stuen og kjøkkenet (åpen løsning) er balanse og jade. Kjøkkenet er høyglans hvit. Vi har ikke kjøpt noen møbler enda men skulle gjerne hatt litt inspirasjon til fargetips som kunne passe inn i leiligheten samt soverommet. Legger også ved et bilde av soverommet (der er det litt lysere fliser på gulvet). Vi liker veldig godt grønne/blå farger , har også vurdert røde farger.

21/05/2020 16:57:28

Jotun LADY svarer:

Hei :) jeg vil foreslå at du vurderer våre nye blågrønne  LADY 7637 Exhale og  LADY 5490 Serene Blue. Se dem gjerne i kombinasjon med  LADY 8394 Hvit Poesi,  LADY 8470 Smooth White og en dypere blågrønn som  LADY 5180 Oslo :) Hvilken farge du skal velge i hvilket rom avhenger av lysforhold og møbleringen i rommet. Ønsker du en palett med varmere farger kan jeg foreslå  LADY 1928 Sommersne,  LADY 10961 Raw Canvas,  LADY 5490 Serene Blue og  LADY 20144 Grounded Red :) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang. 

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


22/05/2020 11:26:17
Go to top