Kristin

Hei, Mine foreldre skal male stova. Jeg synes warm blush blir litt mye, så jeg tenker egentlig å kombinere litt. De har tapet på en vegg, så ser jeg føre meg to vegger med senses og to med warm blush. Tror dere dette gåe sammen? Legger ved ett par bilder. Og litt av tapeten som er på den ene veggen.

21/05/2020 17:24:04

Jotun LADY svarer:

Hei Kristin, jeg må spørre så jeg vet om jeg har forstått deg rett. Du skriver at de har tapet på en vegg, men jeg må være ærlig å innrømme at jeg ikke ser forskjell på veggene her, skal alle veggene males, eller skal en vegg beholdes? Jeg vil foreslå at du vurderer hvordan du opplever fargene i møte med teglsteinen og at du i tillegg til de du nevner innhenter fargelamell på  LADY 10580 Soft Skin.  Hvilke veggfarger er det i tilstøtende rom og hvilken hvittone har tak, lister/dører og vinduer? Hører fra deg :)

22/05/2020 11:35:03

Kristin:

En vegg har tapet med litt trær på. Sidevegg til tven. Lister og tak er bomull, og kjøkken og gang skal også males etterhvert. Så de får farger etter stua. Teglsteinen blir nok også malt. Kan vi bruke vanlig maling på den?

22/05/2020 12:34:36

Jotun LADY svarer:

Hei Kristin, jeg mente ikke at du skulle male teglsteinen, men at du burde vurdere de aktuelle fargene med fargelameller i møte med teglsteinen og på den måten se om du opplever at fargene harmonerer sammen. Supert hvis du kan sende oss bilder som viser rommet i sin helhet slik at vi får ett inntrykk av lysforhold, gulv, møbler (særlig sofastoff) og tapeten som skal beholdes :)

22/05/2020 18:10:36
Go to top