Grethe

Kategorier:

Jeg har eggehvit tak i alle rom, men skal male kjøkken og stue i en farge som passer til eikekjøkken og hvitt

2020-05-21 18:12:28

Fargerådgiver svarer:

Hei Grethe, det er svært mye som vil fungere godt til dette kjøkkenet og til  LADY 1453 Bomull. Her skulle vi gjerne hatt litt mer info om hva du trives med, farger i tilstøtende rom, samt bilder som viser lysforhold, gulv og møbler. Sender du oss dette blir det enklere for oss å gi gode råd. Hører fra deg. 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Dette var null hjelp. Farger på kjøkken vil bestemme farger i stue. Ny bolig, ingen bilder. Mitt spørsmål er, hvilken farge kan passe til kjøkkenet på bilde. Eggehvit tak. Jeg trives ikke m grønt og oransje . Mvh. Grethe

22/05/2020 13:52:59

Fargerådgiver svarer:

Hei Grethe, en tegning av ett kjøkken er dessverre ikke en godt grunnlag for å vurdere en veggfarge som vil stå godt til. Vi erfarer at tegninger av fronter i heltre eller laminat gir en lite naturtro fargegjengivelse. En link eller ett bilde av kjøkkenet vil gi oss ett bedre grunnlag for valg av veggfarge.  Supert hvis du legger ved en link eller ett bilde av gulvet. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Er hvittonen på de frontene som fremstår hvite på tegningen i  LADY 1001 Egghvit som taket? 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun