UD

Kategorier:

Vinduer : Letthet

Dør : Letthet

Garasjeport : n/a

Grunnmur : Letthet

Hei, jeg skal male gammel, gul hytte grå. Vi vil gjerne gjøre hytta litt strammere og "oppgradert", men den må passe inn i terrenget og i hyttegrenda. Hyttene rundt er hvite, gule eller røde, og terrenget består av svaberg, sjø og furutrær. De hvite detaljene på hytta er tenkt å fortsatt være hvite. Trappen foran hytta og et uthus bak hovedhytta tror vi er malt i Stengrå (evt grå skifer). Burde hyttefargen være lysere enn trapp? Og kan dere anbefale en farge som vil passe? :)

2020-05-24 20:19:47

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Jeg ser for meg at 7005 Kvadergrå eller 7214 Granittstein vil stå godt til omgivelsene og vil kle hytte-typen. De er begge lysere ton-i-ton med 0764 Stengrå og vil stå lekkert til! Jeg vil foreslå at du tester ut en av disse, eventuelt nesten sorte  LADY 9938 Dempet Sort. Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun