Bergen

Kategorier:

Hei. Vi tenker å male huset i fargen S7000-N og kanskje grunnmuren i S2000-N og lurer på hvilken farge som er best til lister. Skal male lister og kister og kanskje terrasskledningen hvite for å få et brekk i det grå. Dører og vinduer er fabrikklevert med eggehvit. Siden den grå fargen er Nøytral sies det jo at eggehvit blir virkende gul. Har derfor vurdert S1000-N siden vi synes klassisk hvit er for hvit. Men da blir det problem i forhold til de ferdigmalte viduene og dørene. Hva tenker du? Vil det bli feil å bruke eggehvit til en den gråfargen? Har du et annet tips til grunnmur og kontrastfarge (lister)

2020-05-24 21:55:00

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Med  JOTUN 1001 Egghvit på vinduer/dører vil foreslå at du vurderer en mer gyllen gråtone som  JOTUN 1899 Front eller  JOTUN 1434 Labrador på kledningen. Velger du en av disse vil  JOTUN 1973 Antikkgrå,  LADY 1877 Valmuefrø eller  LADY 1462 Grå Skifer stå godt til på grunnmur, og du kan velge  LADY 1024 Tidløs på staffasje, eventuelt  JOTUN 1001 Egghvit

Ønsker du en kjøligere gråtone som  JOTUN 9925 Bergknatt (eventuelt  JOTUN 9937 Aske som er en nyanse mørkere og dermed vil gi en større kontrast til den gyldne hvittonen) vil jeg foreslå  JOTUN MUR 9933 Stenvegg på grunnmur og at du velger  LADY 1001 Egghvit som vinduene på staffasjen. I og med kontrasten blir såpass stor til gråtonene kan det absolutt fungere ;) Jeg vil foreslå at du lager oppstrøk med  JOTUN Fargeprøve Eksteriør slik at du kan vurdere fargene før du bestemmer deg :)

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun