Elly kristine Svihus

Kategorier:

Vinduer : Blå

Dør : Hvite

Garasjeport : Hvite

Grunnmur : Grå skifer

Hei Vi ønsker å male huset i sommer, men usikker på farge, på høyre side sv huset har vi et beite å brunt hus bak oss, å hvit hus på venstre side av oss. Så vi er usikker på va vi ska gå for. Håper dete kan hjelpe oss😊 Vi har i dag betong terrasse, men denne vil bli lagt terrassebord på i sommer som blir ca 120 kvm å Hagen er total renovert. Bare en stor plen på 300 kvm samt en hagestue. Alle vinduer å dører et byttet i hvite pvc vinduer. På forhånd takk😊 Mvh Elly

2020-05-25 08:12:51

Fargerådgiver svarer:

Hei, Elly Kristine ønsker du mørke vegger så ser jeg for meg at  JOTUN 0734 Brunsvart kan bli lekkert, vil du ha det lysere så se på  JOTUN 0394 Varmgrå og de varmere beige  JOTUN 1939 Sandbeige og  JOTUN 10254 Brun Jord jeg ser for meg at begge disse blir fine til steinveggen.  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn kan også bli tøft :-) 

Velg gjerne   DRYGOLIN Nordic Extreme vår suverent beste noensinne-holder lengst! Den har overlegen beskyttelse, ekstrem farge-og glansholdbarhet, er selvrensende, har suverene påføringsegenskaper, gir et varig vakkert hus. Føl oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips utover sommeren :-) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun