Monica

Kategorier:

Tilstøtende rom : Soft skin

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Høyglans hvit

Hei. Skal male tak på baderom. Har veggplater som skal opp, se bildet. Usikker på hvilken farge taket bør være. innredning blir høyglans hvit og det skal spotter i taket. Nytt gulvbelegg skal legges , men det er heller ikke bestemt. Noen tips til fargen på malingen i taket og evn farge på gulv? På bilde ser du at dagslyset treffer den ene platen. Det vil ikke bli så altfor mye dagslys på badet fordi det kun er et liten vindu på badet. Tar dere på dere fargesetting av helt nytt hus? Skal bygge 2020/2021. På forhånd takk for hjelpen 😊 Mvh Monica

2020-05-25 09:22:56

Fargerådgiver svarer:

Hei Monica vi hjelper deg gjerne med en fargepalett til et helt hus. Jeg trenger da link med bilder av alle gulv, fliser og info om hvittoner på detaljer. Link med bilde av kjøkkenfronter og bilder av møbler er også nødvendig for en totalvurdering.

Bilde jeg har fått av platene har et veldig kjølig lys, de er mer blå enn grå slik jeg vurdere bildene ? Kan du sende meg en link med bilde av platen fra leverandør de bør ha bilder tatt i så riktig lys som mulig :-) Fargesette et tak på et bad kan bli rå-tøft, men da bør jeg kjenne til hva du liker av farger. Jeg trenger også info om farger i tilstøtende rom hvis god fargeflyt i alle rom er viktig for deg :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun