Julie

Kategorier:

Vinduer : Hvit

Dør : Svart

Hei. Vi tenker på å endre farge på fasaden, og ønsker tips til dette. I dag er huset veldig hvitt (usikker på farge/kode), og på fronten av huset viser også veldig mye av grunnmuren (usikker på denne fargen også). Vi tenkte å kanskje male huset svart/brunsvart. Har dere tips til farge på kledning, grunnmur og vinduer? Evt om det er best å male vinduene i samme farge som kledningen. Vi ønsker et enkelt uttrykk uten for mye detaljer. Husene rundt er brune, hvite, grå og røde. Huset ligger nært sjøen og har skog på baksiden, med en del fjell også.

2020-05-25 10:11:51

Fargerådgiver svarer:

Hei, Julie ta en titt på  JOTUN 0734 Brunsvart den er lekker til rødt tak og teglstein. Vinduer i samme farge som veggen blir stramt og fint. Muren og vinduer på muren ville jeg malt i  JOTUN 11130 Shade. Hvis terrassen skal tas så er 90028 Skyggebrun lekker :-) 

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og DørDette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Føl oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon utover sommeren.

Vi ønsker deg lykke til. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun