IM

Lister/dører/vinduer: Skal males

Tilstøtende rom: Skal males

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvitt kjøkken,

Tak: Skal males

Hei! Jeg trenger noen fargeråd. Jeg har primært planer om å male kjøkkenet og stua, men vurderer også å male gangen. Det er åpent mellom kjøkken/gang/stue, og per i dag er gangen Egghvit. Jeg vurderer å male kjøkkenet i Adventure (Her er kjøkkeninnredningen hvit, benkeplaten svart og gulvet mørk grått), og stua i Local green. Jeg er selvfølgelig åpen for andre gode fargeforslag også... Jeg er usikker på om gangen bør fortsette å være Egghvit, eller om jeg skulle ha malt den også. Her har jeg ikke tenkt ut noen farger, men det må jo være en farge som passer til både kjøkkenet og stua. Gulvet i gangen er grått, sånn som på kjøkkenet. Gulvet i stua er Eikeparkett. Jeg håper på gode tips!

28/06/2020 14:22:56

IM:

Jeg glemte å legge ved bilder.

28/06/2020 14:27:06

Jotun LADY svarer:

Hei igjen,   LADY 11175 Adventure er rå-lekker til mørke gulv så tommel opp for den på kjøkkenet, hvit gang blir litt trist, hva med  LADY 11173 Humble Yellow eller  LADY 11174 Curious Mind de er også lekre til mørke gulv og nydelig sammen med  LADY 11175 Adventure og  LADY 8546 Local Green i stuen. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


29/06/2020 10:13:53

Ingunn Jorem Mosvold:

Tusen takk for raskt svar! Det er gull verdt! Jeg er så enig med deg i at gangen blir litt trist som hvit, så jeg kjøper forslagene dine der...Hvis du skulle ha kommet med et annet forslag enn grønt i stuen- som passer til de fargene du har foreslått (eventuelt ett alternativ til til gang/stue- kjøkkenet er bankers) hva kan det være? Det er greit med ett konkret tips til... Tenker du at lister/tak skal males klassisk hvit eller egghvit? Synes du feks at døra i gangen skal males i samme farge som veggene der? Takk for god hjelp!

29/06/2020 11:24:25

Jotun LADY svarer:

Jeg tror grønt blir lekkert til gulvet i stuen men du kan gjerne også kikke på  LADY 8469 Green Leaf eller den gråere  LADY 8304 Timian, eller hva med  LADY 5490 Serene Blue :-) Hva med dør i en mørk grå som matcher gulvet eventuelt samme farge som veggen for et roligere uttrykk :-) 

29/06/2020 15:45:54
Go to top