Gitte

Lister/dører/vinduer: Hvitt - vet ikke fargekode

Tilstøtende rom: Hvitt - vet ikke fargekode

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Teak og valnøtt på møbler. Hvitt kjøkken

Tak: Hvitt

Hei, jeg har kjøpt og flyttet inn i nytt hus og er veldig usikker på hvilke farger jeg ønsker å male med. Huset er fra 2013, med stort åpen kjøkken og stuedel. Vinduer fra gulv til tak på begge sider, samt høy takhøyde. Alt er hvitt i dag samt noe som ligner på minty breeze på kjøkkenet (vet ikke eksakt farge da det var forrige eier som malte). Det meste av interiør er i teak og valnøtt. Utfordringen er å finne en farge som passer til sofaen, som er sjøgrønn og skifter nyanse mellom grønn og blå avhengig av lyset. En annen utfordring er at jeg er usikker på om jeg skal male alt, da trappen mellom 1.og 2.etg har takhøyde på ca 7-8 meter. Har dere noen råd, gitt beskrivelsen og vedlagte bilder?

28/06/2020 15:21:46

Jotun LADY svarer:

Hei, Gitte hva med  LADY 8470 Smooth White på det som er av lyse vegger i dag og veggen bak TV i  LADY 5180 Oslo jeg ser for meg at den blir tøff både til veggene på kjøkkenet og din sofa :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


29/06/2020 14:28:29
Go to top