Stina

Hei! Vi skal male vårt hus fra 1989 og jeg syns det er veldig vanskelig å finne rett farge. Det er hvitt idag, men ønsker å male i en farge heller. Har sett litt på ulike blåfarger, men er så redd det skal se 90-talls ut. Også usikker til hvordan jeg skal forholde meg til vinduene, siden de ikke har så store lister rundt seg. Har dere noen forslag? Skal også male muren, da den idag er i en uheldig grårosa. Blir veldig glad for råd både til hus, rekkverk og vinduer.

28/06/2020 15:34:44

Jotun LADY svarer:

Hei Stina, til huset ditt vil jeg foreslå at du vurderer en grønntone som  JOTUN 8437 Håp eller  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn med  JOTUN 1491 Slipesten  på grunnmur og lister/staffasje i samme hvittone som vindu og dører. Ta en titt på dette blogg-innlegget for inspirasjon:


https://uteinspirasjon.jotun.no/mange-onsker-seg-gront-hus-ogsa-ute/


Dersom rekkverk/spiler/terrassegulv i trykkimpregnerte materialer skal behandles vil jeg foreslå
 TREBITT Terrassebeis i   JOTUN 9074 Nordisk Trehttps://www.jotun.com/no/no/b2c/products/exterior/trebitt/terrace.aspx?q=Farger

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)


29/06/2020 13:44:29
Go to top