I.K.

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Nøytral hvit, vet desverre ikke fargekode.

Tilstøtende rom: Nøytral hvit, vet desverre ikke fargekode.

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Nøytral hvit, vet desverre ikke fargekode.

Tak: Nøytral hvit, vet desverre ikke fargekode.

Hei, ønsker mer farge i gangen vår, men det er noen utfordringer. Gulvet i tilstøtende rom er merbau/jarrah parkett som er mørk rød/brun. Denne skal byttes til lys eik etter hvert. Ønsker en farge som ikke blir feil mot denne. Har malt et bad i tilknytning til gangen i 7628 Treasure og er veldig fornøyd med denne fargen. Kan det være en ide å kombinere to farger i gangen? En ved knaggerekken og rundt dør, og en annen på den høye veggen med speil? (Takhøyden er opp mot 3 meter over glassdør) Resten av gangen har høye hvite skap og døren er i mørk brun/svart farge. Liker godt fargene 12074 peachy, 7629 antique green, 10001 Dijon Yellow, men er usikker på om dette blir noen god kombinasjon. Tar gjerne imot råd/tips. På forhånd takk for hjelpen!

28/06/2020 17:55:41

Jotun LADY svarer:

Hei, jeg vil foreslå at du vurderer en dempet fersken som  LADY 10290 Soft Touch eller  LADY 12083 Devine med  LADY 7629 Antique Green. ...eller kun en av dem på alle veggene i rommet ;) Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv (tilstøtende gulv), og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg.

 Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang. Lykke til :)


29/06/2020 13:52:26
Go to top