Daimis

Lister/dører/vinduer: Klassisk Hvit

Tilstøtende rom: Transparent Pink

Møbler/kjøkkenfronter etc.: S8502-B

Tak: Klassisk Hvit

Hei! Vi skal male om stua etter at vi aldri falt til ro med fargen Exhale. Stua ligger i delvis åpen løsning med kjøkken: Der har vi Transparent Pink på de to veggene uten kjøkkeninnredning, mens de to siste veggene på kjøkkenet består av kjøkkeninnredning og hvite fliser over kjøkkenbenk. Kjøkkenet er i NCS-kode S8502-B. Alle karmer og lister er malt i Klassisk Hvit. Hvite vegger er helt uaktuelt, men vi heller mot en ganske nøytral, lys farge i stua, da vi synes at det blåsorte kjøkkenet og de pudderfargede veggene der gjør seg veldig godt uten at det kommer en tredje, markant farge å ødelegger «totalen». (Som Exhale). Vi har også en del fargeelementer ellers i interiøret. Liker i utgpunktet grått bedre enn beige, men vi er åpne, og egentlig handler det mye om å finne en farge som kan stå godt inntil transparent pink. Vi har lys antikkgrå i ganga nede, som evnt kan fortsette opp trappa og videre i stua. Ellers har vi kikket så vidt på smooth white.

28/06/2020 19:46:51

Jotun LADY svarer:

Hei :)  Ønsker du en lys, men lun "nøytral" tone kan jeg foreslå  LADY 1928 Sommersne. Jeg vil også foreslå at du vurderer farger ton-i-ton med  LADY 20119 Transparent Pink som  LADY 10580 Soft Skin,  LADY 2024 Senses og   LADY 20120 Organic Red ;) Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.


  Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)
29/06/2020 14:16:20
Go to top