Malemalemale

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Hvit

Tilstøtende rom : Soft teal

Tak : Hvit

Hei, Vi har soft mint på veggen i stue og gang. Har døråpning uten dør mellom. Mye lys i stue, ingen vinduer i gang. Ønsker å male gangen i en rødlid farge, men ikke for mørk. Liker eks. daydream, men er redd for at den blir litt for mørk. Har dere tips til rødfarger som passer bra til soft mint?

2020-06-28 20:24:20

Fargerådgiver svarer:

Hei, hva med  LADY 20120 Organic Red eller  LADY 2771 Rustikk Terracotta de er fine sammen med  LADY 7555 Soft Mint og begge er lysere enn  LADY 20142 Daydream :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)  


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Takk for svar! Vi tror organic red og rustikk terakotta blir for mørke, men liker veldig godt feks savanna sunset. Kan denne passe soft mint, evt noen lignende farger?

30/06/2020 16:45:03

Fargerådgiver svarer:

Ja  LADY 20046 Savanna Sunset kan fungere fint til  LADY 7555 Soft Mint, vanskelig å mene så mye mer uten bilder. 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun