Simen

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Marrakesh, byge

Hei. Vi har en gang med ferdigmalte lister og dører (bomull) og fargen Marrakesh på veggene. Tilstøtende stue er malt i fargen Byge. Nå er vi i gang med å male en trappegang ned i kjelleren og hele kjelleren som er full av furupanel. Vi kunne tenke oss en lys grå farge i kjelleren og spesielt i trappegangen da den fort kan bli mørk og for å få en helhet vil vi gjerne ha en lys grå farge som passer fint til marrakesh, byge og bomull. Finnes det en fin lys grå farge som, vil matche de fargene vi allerede har?

28/06/2020 23:26:33

Jotun LADY svarer:

Hei Simen, uten bilder som viser lysforhold, gulv og møbler er det vanskelig for oss å mene så mye, men i møte med fargene hos deg holder jeg en knapp på greige/beige  JOTUN 1376 Frostrøyk,  LADY 1024 Tidløs eller  LADY 1140 Sand. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. Lykke til!


29/06/2020 14:50:41
Go to top