Ole

Hei, Jeg har et spørsmål angående fargekombinasjon. Jeg har to vegger jeg skal male i Organic Green ( disse to veggene har et sort kjøkken). Jeg tenker at dette blir en fin dybde. De andre veggene (hovedfargen) i leiligheten tenker jeg å male i Kalkgrå (kalkmaling), og ønsket er å få et litt industrielt inntrykk. Det jeg er litt usikker på er om Kalkgrå er den fargen som passer best inn og er en god farge sammen med Organic Green. Kanskje dere har noen tanker om hva som kan passe godt, og allikevel skape et litt industrielt intrykk?

29/06/2020 08:54:14

Jotun LADY svarer:

Hei Ole, vi hjelper deg gjerne, men før vi kan gi deg ett godt råd bør vi kjenne til hvilken hvittone du har på detaljene i rommet (lister/karmer/vinduer/dører). Er dette i en ren hvittone som  JOTUN 9918 Klassisk Hvit eller en mer gyllen hvit som  LADY 1453 Bomull? Har du bilder du kan dele med oss slik at vi får ett inntrykk av lysforhold, gulv og møbler så er det til stor hjelp for oss. Hører fra deg :)30/06/2020 08:34:16

OLE HENRIK RUUD:

Hei igjen, Jeg har dessverre ikke noen bilder å vise da dette er i et nybygg som står ferdig først i desember. Dessverre vet jeg heller ikke hva som er hvitfargen de skal bruke på lister (men antar standard?) Det jeg kan gi i tillegg av informasjon er at det er 4 meter under taket med store vinduer, så det skal være relativt gode lysforhold. Gulvet er enstavs eikeparkett som er hvitpigmentert. Sofaen som skal stå i romet er vinrød velur ( anelse av lilla i rødfargen) Jeg trenger i grunn noen veiledende fargekomboer til Organic Green, og om det skulle bli feil i forhold til lister osv så får jeg heller male om når jeg tar over leiligheten.

30/06/2020 08:54:14

OLE HENRIK RUUD:

Fikk nå vite av entrepenør at hvitfargen for lister og tak er ncs s 0502-y ;)

30/06/2020 09:34:06

Jotun LADY svarer:

Hei igjen, Ole. Med  LADY 1453 Bomull på detaljen holder jeg en knapp på  LADY 0394 Varmgrå fremfor  LADY 10342 Kalkgrå i kombinasjon med  LADY 8494 Organic Green, men det er viktig at du selv vurderer hvilken som står best i møte med gulv og møbler (særlig sofastoff). 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


01/07/2020 08:35:07
Go to top