Katrine

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Hei, vi har en hytte som ligger ved Hardangerfjorden. Den har nå en gulfarge, men vi ønsker tips til andre farger. Vi ser for oss en varm, grå farge, som ikke er for lys. Det er ønskelig at hytta går mest mulig i ett med omgivelsene. Hvilke farger foreslår dere til hytta, vinduskarmer og grunnmur? Se bilde vedlagt.

29/06/2020 10:33:51

Jotun LADY svarer:

Hei, Katrine :) Å så idyllisk! Ønsker du en gråtone vil jeg foreslå  LADY 1462 Grå Skifer eller  JOTUN 1899 Front på kledningen med  LADY 1877 Valmuefrø på grunnmur. Jeg ser også for meg en dyyp rødtone som  JOTUN 2279 Dodenkopf med  JOTUN MUR 1462 Grå skifer på grunnmuren. Jeg opplever at rødtoner sklir naturlig inn i omgivelsene ved fjorden da de assosierer til rorbu og sjøhus ;) Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)30/06/2020 09:20:22
Go to top