Lise

Kategorier:

Vinduer : 2271 berg

Dør : Ønsker tips

Garasjeport : Ikke relevant

Grunnmur : Ikke relevant

Hei! Vi har kjøpt oss sjøhytte og tenker å male den i fargen 2271 berg, og ønsker kontrast på ytterdør. Tenker da i fargespekteret mørk beige/konjakk, evt mørk oker. Har dere noen gode forslag? På forhånd takk!

2020-06-29 23:52:15

Fargerådgiver svarer:

Hei, Lise sammen med  JOTUN 2271 Berg er beige som  JOTUN 1377 Utmark og  JOTUN 10254 Brun Jord lekre, jeg synes også at dør i  JOTUN 0734 Brunsvart er lekkert. Vil du ha mer gyllent i tonen så se på  LADY 11175 Adventure eller hva med  LADY 2993 Kilim :-) Maler du hytta med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL. 

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. 

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Føl oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon utover sommeren.

Vi ønsker deg lykke til. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun