Elisabeth Kvalvaag

Hei! Vi skal male yttervegger og dører på en hytte. Jeg ønsker en beige eller lys grå som hovedfarge på vegger, hvite lister/kanter og grønn dør. Så et bilde på nettsiden deres av en ytterdør malt i fargen «balanse», som var veldig fin. Kan dere anbefale en beige eller lys grå som passer til «balanse»? På forhånd takk for svar.

30/06/2020 21:58:33

Jotun LADY svarer:

Hei Elisabeth hva med  JOTUN 1376 Frostrøyk på lyse/hvite detaljer og vegg i  JOTUN 0394 Varmgrå de er lekre sammen med  LADY 6325 Balanse. Vil du ha lysere vegg så er også  JOTUN 1016 Blek Sand eller  JOTUN 8025 Skodde lekre sammen med  JOTUN 1376 Frostrøyk og  LADY 6325 Balanse. Frostrøyk kan også byttes ut med  JOTUN 1453 Bomull hvis dagens vinduer er fabrikkmalt i denne hvittonen :-) Husk at alle farger virker lysere ute på store flater som vegg :-) 

Maler du hytta med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling .Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Føl oss gjerne på https://www.instagram.com/jotun_uteinspirasjon/ for nyttige tips og inspirasjon utover sommeren.

Vi ønsker deg lykke til. :-)

01/07/2020 18:31:02
Go to top