Anonym

Kategorier:

Vinduer : S-9000N

Dør : S-9000N

Garasjeport : S-9000N

Grunnmur : Betong

Hei. Vi skal bygge et bedehus og det vi lurte på er farge på kledning. Vi ønsker å ha beis. Vi skal ha svarte Steni plater og ønsker en type eikelignende farge om du forstår. Vi har prøvd sandgrå som det vises til hos bythereseknudsen, men syns ikke den ble som vi tenkte. Syns den ser finere ut hos henne men det kommer kanskje Ann på at dette var kledningsbord og hun har spiler som sikkert ikke er så røfft som det. Dette må jo grunnes og så anbefales det vel to strøk etterpå. Vi likte best sandgrå med bare ett strøk. Har du noe tips til dette? Går det Ann å kjøre en blank grunning og at siste strøket er sandgrå? Eller har dere en Ann farge dere kan eventuelt anbefale oss. Dette blir et stort hus og det meste av huset blir med kledning, men noen felt med svarte Steni plater type kode S-9000N. Det blir et moderne utTrykk på huset.

2020-07-01 10:19:55

Fargerådgiver svarer:

Hei  TREBITT Oljebeis har unike oljer som trenger godt inn i treverket og bevarer det naturlig vakre utseende. Med Trebitt Oljebeis trenger du ingen grunning, men vi anbefaler minimum 2 strøk. Ta en prat med våre eksperter på Teknisk Service, om farge pigmentene kan reduseres noe i første strøk, du treffer dem på: jotun.no/chat eller 33 45 75 30.


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Ok. Men har du tips til en farge som kan være fin inntil mine beskrivelser? En typisk som ligner på eik😊

02/07/2020 07:01:59

Fargerådgiver svarer:

Vi har ingen som ligner på eik er jeg redd, men vil du ha varmere mer gyldne toner så se på 90032 Grånet Oker eller 9054 Naturlig Eldet de er lekre til sort. 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun