Svein

Hei Vi har et stort trehus i sveitser-jugendstil som vi holder på å pusse opp og renovere. Hvilke fargevalg kan dere anbefale utvendig? Vi har en arkitekt som har anbefalt ulagrå på panel, samt landskap eller letthet på belistning. Selv er jeg usikker på om dette er godt valg. Huset fremstår som hvit/beige i dag. Se bilder. Vennlig hilsen Svein

01/07/2020 10:54:36

Jotun LADY svarer:

Hei Svein, jeg ser for meg at arkitektens vurdering vil kle huset. Jeg kan i tillegg foreslå at du vurderer en mer grålig tone som  JOTUN 0168 Strandgrå eller 0761 Varmgrå. (legg merke til at Jotun har to farger med samme fargenavn her, men at det er den minst kjent av dem jeg vil foreslå her til huset ditt - altså den med farge-ID 0761- en farge fra arkivet). 

 JOTUN 1624 Letthet vil stå godt til som hvittone til disse fargene, og hva med en lekker blåfarge til inngangsdøren som  JOTUN 4252 Kjønnrøk Dempet eller  JOTUN 0347 Malmblå? Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL. På de helt lyse eller hvite fargene anbefaler vi at du bruker  OPTIMAL OptiWhite.

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)


02/07/2020 10:40:53
Go to top