Pm

Vinduer: S-0500-n

Dør: S 3502-Y

Har et 2 1/2 etg hus. Vindu er i klassisk hvit med spiler øverst. Huset framstår herskapelig med en stor karnapp i midten av fasaden. Ytterdør i grå harmoni. I sokkel delen er det mur og resten av huset i liggende panel. Grunnmuren er idag hvit! Usikker på farge. Ønsker farge tips. Har sett på villahvit, men synes kanskje huset blir for hvitt da det er ganske høyt?!. Terassen er i møre royal brun. Rekkverk ikke bestemt enda. Har ikke bildet av huset. Men legger ved bildet av dør, vindu og et lignende hus. Er åpen for alle lyse farger. Dør er bestilt så kan ikke endres. Ligger i nord så mye kaldt lys vintertid.

01/07/2020 20:28:52

Jotun LADY svarer:

Hei :) Vi hjelper deg gjerne, men for at vi på best mulig måte skal kunne gi deg ett faglig godt råd må vi be om bilder av huset med omgivelsene rundt. Farger på takstein, grunnmurens størrelse og ikke minst hus-type er avgjørende for fargevalget. Har du bilder du kan dele med oss så er det supert. Hører fra deg :)

02/07/2020 13:18:31

Pm:

Har dessverre ikke et bildet da huset er under ombygging og vindu ikke satt inn. Ligger på en topp med grønne jorder rundt seg. En rød fjøs på nedsiden (men tilhører ikke huset) skog og fjell på baksiden. Legger ved en tegning. Grunnmuren er det feltet som er hvitt. Svart takstein. Bildet er før ombygging.

02/07/2020 13:32:38

Jotun LADY svarer:

Hei :) Jeg kan foreslå at du maler huset i  JOTUN 10784 Skyggehvit med  JOTUN MUR 1462 Grå skifer på grunnmur.

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL. På de helt lyse eller hvite fargene anbefaler vi at du bruker  OPTIMAL OptiWhite.

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)


02/07/2020 14:41:38

pm:

Tenker du da at lister rundt vindu er i skyggehvit eller klassisk hvit? Enn om mur ønskes å beholdes i hvit slik den er idag? Kan man da male huset i en gråfarge eller en sand farge? vinduer og terassedører er bestilt i klassisk hvit. Ytterdør er som sagt i grå harmoni. Huset ligger landlig til og stilen er herskapelig inni og utenfor.

02/07/2020 14:51:11

Jotun LADY svarer:

Hei igjen, jeg tenkte  JOTUN 10784 Skyggehvit også på staffasjen. Ønsker du å fremheve staffasjen kan du velge  JOTUN 9918 Klassisk Hvit som på vinduene ellers. 

 Ønsker du en gråtone på huset og beholde muren hvit kan jeg foreslå  JOTUN 1973 Antikkgrå eller  JOTUN 8025 Skodde :) Det er lurt å lage oppstrøk med  JOTUN Fargeprøve Eksteriør før du bestemmer deg ;)

God sommer!!

02/07/2020 15:48:28
Go to top