Janne Midttun Hedemann

Vinduer: Samme som huset

Dør: Sortfarge

Garasjeport: Sortfarge

Grunnmur: Hvitmalt

Hei! takk for tidligere råd fra dere. Vi har kjøpt et hus fra 1985 og maler både her og der. Nå trenger jeg tips til fargevalg utvendig. Legger ved bilder av huset. Tenker en farge som er ganske lik den nåværende, men er åpen for forslag til noe annet som kunne passe godt. Huset er veldig stort, nesten 400 kvadratmeter. Dører og garasjeport er malt i en sortfarge. Vi tenker å legge ny takstein etterhvert, sort og glossy. Mvh Janne

02/07/2020 09:28:25

Jotun LADY svarer:

Hei Janne, jeg opplever terrassen kjølig i møte med husveggen og omgivelsene. Er det aktuelt å rense terrassen med  TREBITT Terrassebeisfjerner og beise den på nytt i en lunere farge? Jeg vil foreslå at du vurderer  JOTUN 1376 Frostrøyk på husveggen med  LADY 0394 Varmgrå på staffasjen og  JOTUN MUR 11130 Shade på grunnmur. På terrassen vil jeg foreslå  TREBITT 9074 Nordisk Tre. Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL. På de helt lyse eller hvite fargene anbefaler vi at du bruker  OPTIMAL OptiWhite.

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)02/07/2020 13:59:29
Go to top