Stine

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tak: Bomull

Skal bygge ut og ha nytt kjøkken på ei fjellhytte fra 2005. Sett på Axtad fronter fra ikea, en mørk grå (S7000-N) og en matt blå. Skal også pusse opp tilstøtende rom, som er stua. Ønsker derfor fargeforslag til kjøkken og stue. Ønsker lune, gode farger som passer til ei fjellhytte med fin natur rundt seg. Har f.eks sett på varmgrå og laurbær eller green harmony til grått kjøkken. Men er åpen for forslag, og vil gjerne ha mange av de ☺️ Interiør er ikke valgt enda, så det er åpent, heller ingen tilstøtende romfarger som må hensyntas. Gulvet er i lys eik, litt gyllent. Legger ved bilde av hytta, så dere ser «stilen».

02/07/2020 20:53:23

Jotun LADY svarer:

Hei, Stine grått og grønt er vakkert på en fjellhytte så tommel opp for de grå kjøkkenfronten. Jeg ville gått enda litt mørkere på veggene enn du har tenkt, men selvfølgelig vanskelig å si sikkert siden jeg ikke har bilder fra interiøret, men tenk på når du velger farger at alle farger virker lysere på store flater som vegg.

Hva med  LADY 8469 Green Leaf på vegg i stuen ( eller  LADY 8252 Green Harmony den er absolutt ikke feil ). Disse ville jeg kombinert med farger på møbler, detaljer og tilstøtende rom i   LADY 2993 Kilim,  LADY 20144 Grounded Red,  LADY 8494 Organic Green og  LADY 10679 Washed Linen alle står lekkert som kontrast til S7000-N på kjøkkenfrontene. Denne gråtone bør du også gjenta i interiøret på detaljer, puter, pledd osv. slik at den samme tonen blir gjentatt i andre rom på den måten får du en god fargeflyt :-) Husk at alt av ubehandlet panel må grunnes med  Jotun Kvist- og sperregrunning, som toppstrøk anbefaler vi LADY Supreme Finish på panel og møbler, lykke til og god sommer :-) 

03/07/2020 11:15:52
Go to top